LUNDE reklamebyrå – et løsningsorientert byrå! 2017-01-26T11:00:45+00:00

LUNDE reklamebyrå – et løsningsorientert byrå!

Lunde Reklamebyrå består per nå av to erfarne og dedikerte medarbeidere opptatt av å løse kundenes utfordringer. Vi har vi en betydelig erfaring med kommunikasjonsløsninger fra en lang rekke ulike bransjer, og med de fleste former for kreativ og tydelig kommunikasjon.

Primært ønsker vi å være et bedre byråalternativ for små og mellomstore bedrifter, samt for store bedrifter som har et stort primærbyrå, men ønsker et enklere, rimeligere sekundærbyrå.

Vi mener vi er et løsningsorientert kommunikasjonsbyrå. Vi har ingen lange og tunggrodde arbeidsprosesser, men søker å finne den mest effektive veien til målet. Med utgangspunkt i god innsikt i kundens utfordringer, utvikler vi kreative og tydelige kommunikasjonsløsninger. Vi tar gjerne kunden med inn i den kreative idéfasen. Resultatet blir som regel best i kombinasjonen mellom kundens kompetanse på egne produkter og situasjon, og vår kompetanse på kommunikasjonsprosessen.

Vi utforminger markeds,- salgs- og kommunikasjonsstrategier. Vi jobber kreativt med tekst og visuell utforming, og tar ansvar for produksjonprosessen frem til ferdig levert produkt hvis ønskelig. Tradisjonelle verdier som kvalitet, levering til rett tid og avtalt pris står sterkt i hevd hos oss.

Lunde Reklamebyrå gir verdi for pengene. Gi oss halvtime av din tid i et uforpliktende møte slik at vi sammen kan gjøre en kort behovsanalyse og komme med forslag til hvordan vi kan hjelpe deg med å nå dine målsetninger. Enten det gjelder nysalg, skape mersalg/kryssalg eller hindre kundeavgang. Forhåpentligvis vil du få en verdifull opplevelse!

 

Ta gjerne kontakt for et uforpliktende møte:

Geir Lunde, daglig leder
Mob: 90 99 39 00
Epost: geir@lunde.no